خانه | پست الکترونیک | آرشیو

صدایی دیگر = ده نگێکی جیاواز

تماس بانویسنده ازطریق ایمیل:tarikeredemokrat@yahoo.com


احتمال انشعابی دیگر در حدکا

امیر لایقی:به دنبال انتشار خبر توقیف تنها رسانه‌ی کُرمانج زبان حدکا به نام آگری، کُرمانج زبانان بدنه و رهبری حدکا به طور مصمم بر این امر واقف آمده‌اند که کُرمانج‌ها را نیز انشعابی لازم است. چند روز پیش در پی انتشار این خبر توسط چند تن از سرشناسان و دلسوزان حزبی در کشور دانمارک، شایعه‌ی گسترده‌ای در بدنه و رهبری حزب دمکرات کردستان ایران پدیدار گردید که آن هم عدم استفاده‌ی حزب در رسانه‌ی خود از لهجه‌ی کُرمانجی و کنار گذاشتن آن برای همیشه بود. شایعه تا جایی بالا گرفت که مصطفی هجری دبیر کل حزب چند تن از افراد کُرمانج زبان باسابقه‌ی حزب را فراخوانده و با آنها به مشورت پرداخت. گویی این بار بر دبیر کل بارز آمد که انشعابی دیگر در راه است و باید چاره‌اش را جست.
دو روز سپری گردید و یکی از یار و یاوران همیشگی مصطفی هجری همان کسی که همیشه در سخنان خود به الفاظ مصطفی هجری مانند مصداقی برای شیوایی سخن استفاده میکند، سَربَست ارومیه، در نامه‌ای سرگشاده به کاووس عزیزی و دیار مولایی که اقدام به انتشار خبر توقیف آگری کرده بودند نوشت: شما تا قبل از ترک صفوف حزب و اقامت در کشورهای خارجی چپ و راست خود را یاد نگرفته بودید حال چه شده که مصلحت حزبی را شما تعین میکنید. گفتنی است سَربَست یکی از افرادی است که با گذشت تنها چند سال در حزب دمکرات توانسته است رده‌ی کادری خود را به سه برساند. این در حالی است که بسیارند کسانی که چند دهه در حدکا خدمت کرده‌اند ولی تاکنون نیز کما فی السابق پیشمرگ بوده و هنوز کادر رده‌ی چهار نیز به آنها داده نشده چه رسد به این که به رهبری و کادر سومی نزدیک شوند. راستی چه برداشتی میتوان از سخنان آقای سَربَست ارومیه کرد  به غیر از این که خوش خدمتی به مصطفی هجری برای نزدیکی بیش از پیش به وی باشد
این در جالی است که تنها رسانه‌ی ماهواره‌ای حزب به نام تیشک هم از دو سال و نیم پیش، پخش زنده‌ی برنامه‌های کُرمانجی را وداع گفته است. با وجود آن که چند تن از دلسوزان حزبی در خارج و از آن جمله دکتر میرو علیار به آقای حسن شرفی و محمد نظیف قادری اعلام داشتند: تعطیلی بخش کُرمانجی تیشک یعنی از دست دادن تمام تشکیلات مخفی حزب در شهرهای شمالی کردستان ایران یعنی محدوده‌ای از ارومیه تا چالدران. دکتر میرو کسی است که پس از انتخاب وی به عنوان عضو دفتر سیاسی و کمیته‌ی مرکزی حدکا دست از زندگی اروپایی برداشته و به صفوف حزب پیوست و در کویه ساکن شد.
بعد از پخش خبر توقیف آگری به دستور مسئولان پایه بلند حزبی احتمال انشعاب کُرمانج‌ها از حدکا شدت گرفته و بسیاری از کادر و پیشمرگان و اعضای رهبری و نیز دوستان حزبی در خارج از کشور، غم تعطیلی بخش کُرمانجی تیشک را دوباره به یاد آوردند و مصرانه پافشاری میکنند که باید این مسئله پیگیری شود. و یکی از راه چاره‌هایی که از جانب یکی از اعضای کمیته‌ی مرکزی کُرمانج زبان پیشنهاد شده است همانا انشعاب است.
راستی اگر کُرمانج زبانان از حدکا انشعاب کنند به آنها چه خواهند گفت. به منشعبین کنگره‌ی سیزده که دوستان پیشین خطاب کردند و امکان دارد به کُرمانج‌های منشعب نیز دوستان بعدی لقب داده شود. انشعابی که در پی بی توجهی به خواسته‌های مردمی مانند خوره به جان حزب دمکرات افتاده بدون شک خسارت زیادی به این حزب وارد آورده و می آورد. به قول آقای مصطفی هجری دوستان پیشین حزب ره به کجا بردند.منشعبین پیشین در واقع به جز چند نمونه مخالفت با کارکردهای مصطفی هجری جرم دیگری نداشتند اما به دوستان پیشین مبدل شدند. لکن این یک دروغ محض است که بگوییم ره به کجا بردند. زیرا همه‌ی سیاست‌مداران بیگانه‌ی دوست حزب، هر دوی این احزاب یعنی حدک و حدکا را به رسمیت میشناسند. نمونه‌ی بارز آن هم ملاقات همزمان ژرار شالیان سیاستمدار اروپایی در چند روز گذشته از دفتر سیاسی حدک و دفتر سیاسی حدکا  است.
البته مصطفی هجری قبل از کنگره‌ی پانزدهم خودش نیز به این امر پی برده بود که احتمال انشعاب کُرمانج‌ها در داخل حزب اوج گرفته است و در پی یافتن راه چاره‌ای بر آمد تا این که بعد از دومین نشست کمیته‌ی مرکزی از زمان پایان کنگره، رستم جهانگیری که کُرمانج زبان است را به سمت مسئولیت ارگان سیاسی نظامی حزب در آورد. البته این در حالی بود که قدرت و اختیار سیاسی نظامی حزب را در سیطره‌ی کریم پرویزی قرار داد تا با این کار، غم عزل کاوه بهرامی نیز از دل هورام‌ها به در آید و رستم جهانگیری نیز در سمت  سمبلیک سیاسی نظامی مشغول خدمت باشد. میدانیم که کریم پرویزی دو رگه بوده و یکی از والدینش هورام و دیگری سوران زبان هستند. در واقع مصطفی هجری میخواست با یک تیر دو نشان بزند لکن با این کار و نیز در پی توقیف آگری و یادآوری دوباره‌ی تعطیلی بخش کُرمانجی تیشک تی وی زخم کُرمانج‌ها را شدت داده و اصرارشان بر انشعاب بیشتر شد.
از جیب و جان که برآید این همه انشعاب کز عهده‌ی خرجش به در آید.



+ نوشته شده در 10 / 9 / 1391برچسب:, ساعت توسط دابراو |

برکناری نسرین حداد به بهانه اختلاس 3000 دلاری

نسرین حداد را  که می شناسید؟  اهل سردشت، مسئول سابق اتحادیه زنان حدک، همسر محمد حسن پور و تقریباً می توان گفت همه پیشرفتش را مرهون حمایت های مصطفی مولودی بوده است!نامبرده قبلاٌ به واسطه شوهرش که مسئول دفتر بغداد حزب بوده در اين دفتر کار ميکرده که بعد از تعطيلي اين دفتر در زمان جنگ آمريکا و عراق در کميسيون مالي شاغل شد. نسرین بعدها در روابط و گیر و دارهایی که با مولودی داشت توسط او بعنوان حسابدار کميسيون مالي معرفي گرديد. همان زمان مبالغ بسیار هنگفنی را با کمک مصطفی مولودی اختلاس کردند که البته سهم مصطفی 10 برابر نسرین بود.بعدها مقالات او در نشريات حزب رونق گرفت و نسرین سری در سرها درآورد.در اختلافات و گیرو دار های حزبی دست طولانی در طومارنویسی و جمع کردن دارو دسته داشت (البته به همراه عرفان رهنمون، همسر عمر بالکی و چند نفر دیگر... آن هم پیش از انشعاب). در تجمع ها در سلیمانیه نیز معمولاً او را نفر اول می بینید. البته چند بار نیز آسایش با او در این رابطه برخورد کرده است!در جریان انشعاب و مقارن با قدرت گرفتن مصطفی مولودی، کار و بار نسرین نیز رونق گرفت!

اما بشنوید از آخرین سوتی وی که سعی کرده از افرادی نظیر کریم سقزی، مولودی و... در اختلاس و دزدی کم نیاورد! این اقدامات او باعث شد سر انجام در تاریخ 7/9/1391 از مسئولیت کمیته زنان توسط دفتر سیاسی حزب سلب مسئولیت شود. البته دفتر سیاسی علت برکناری او را اختلاس 3000 $ در زمان تصدی مسئولیت مالی اعلام کرده است که هر چند این اختلاس درست است اما دلیل اصلی برکناری او نیست و البته اینها بهانه است و باید دید چرا رابطه او با مصطفی مولودی به هم خورده است! مصطفائی که حالا اختلاس های مشترکشان همه را به اسم نسرین تمام کرده و خود را تبرئه می کند!

این برکناری به دیده سیاسی نگریسته شده و داد سردشتی های عضو حزب را درآورده است.

ما هم تأیید می کنیم و آن را سیاسی برمی شمریم. برای ادعایمان نیز مستند و مدرک داریم و سوالمان از دفتر سیاسی این است:

اول: چرا زمانی که کریم سقزی (جنوبی) مبلغ 4000$ از کمیسیون مالی اختلاس می کند و حتی خودش اعتراف و اذعان می نماید و می گوید دفتر سیاسی را به رسمیت نمی شناسد، به جای برکناری حتی پست می گیرد و مسئول دفتر سلیمانیه می شود، اما نسرین را به خاطر 3000$ برکنار می کنید؟

دوم: مگر اختلاس نسرین به توصیه و با همکاری مصطفی مولودی نبوده؟ پس چرا او را محکوم نمی کنید؟

خودتان خوب می دانید که این مبالغ در قبال اختلاس های مصطفی مولودی رقمی نیست؟!تازه نسرین فکر کرده راه پیشرفت در اختلاس است! اگر نبود که کریم سقزی پست و قدرت نمی گرفت! مصطفی مولودی قدرت نمی گرفت و...!پس با یک معمای چند مجهولی روبرو هستیم:

-          رابطه نسرین و مصطفی مولودی!

-          بحث رقابت سیاسی و  جنوبی ها و سردشتی ها بویژه زمانی که تم سلیمانیه آن بیشتر می شود!

-          بهانه ای به اسم اختلاس مالی که این روزها در حزب امری عادی و رقابتی است!

به نقل از سایت دیارونادیار



+ نوشته شده در 10 / 9 / 1391برچسب:, ساعت توسط دابراو |

ملاقات عزیزی در پاریس با مجاهدین و نشست سه روز در بروکسل

کردانه:محمدرضا اسکندری:ملاقات خالد عزیزی دبیرکل حزب دمکرات کردستان در پاریس با سازمان مجاهدین خلق ایران و نشست سه روز در بروکسل
طبق خبری که به دست کردانه رسیده است آقای خالد عزیزی دبیرکل حزب دمکرات کردستان در پاریس با رهبران سازمان مجاهدین خلق ایران ملاقاتی داشته است. ارگانهای میدیائی حزب دمکرات کردستان و سازمان مجاهدین خلق ایران تا کنون با سکوت خود، در رابطه با این ملاقات و چه مسائلی مورد بحث بوده و برای چه در این شرایط پس از سالها قطع ارتباط این ملاقات صورت گرفته است گزارشی منتشر نکرده اند. تا کنون هیچ کدام از طرف ها حتی یک کلمه در این رابطه انتشار نداده است. بعضی از رهبران حزب دمکرات کردستان زمانی که حزب دمکرات کردستان رهبری انقلابی بنیانگذاری کرده بودند در جبهه مجاهدین بودند ولی پس از برگشت به حزب مادر ارتباط آنها با مجاهدین قطع شد. این ملاقات دقیقا پس از اعلام بیرونی تفاهم نامه حزب دمکرات کردستان ایران و حزب کومه له کردستان ایران بوده است و صاحبنظران کرد این حرکت رهبری حزب دمکرات کردستان را باز کرد یک جبهه جدید در مقابل دوستان قدیم خود می دانند. در ادمه این ملاقات آنها امروز اعلام نمودند که در بروکسل یک نشست سه روزه با شرکت نمایندگان احزاب، سازمانها و صاحبنظران ایرانی
برگزار خواهند کرد. تاریخ این نشست روزهای ٧، ٨ و ٩ دسامبر خواهد بود. خبرنگار کردانه در ارتباط فیس بوکی با مسئول روابط خارجی حزب دمکرات کردستان آقای کاوه آهنگری از وی در رابطه با نفرات شرکت کننده و شیوه دعوت انها پرسید. آقای آهنگری نوشت که حزب دمکرات برای انها دعوت نامه ارسال نموده است. سئوال بعدی آیا از سازمان مجاهدین برای شرکت در این نشست دعوت به عمل آمده است؟ آقای آهنگری در جواب نوشتن مگر شما نماینده مجاهدین هستی و سئوال را بی جواب گذاشتند. از ایشان در رابطه با ملاقات آقای خالد عزیزی دبیرکل حزب دمکرات کردستان در پاریس با سازمان مجاهدین خلق ایران پرسیدم که متاسفانه باز هم جوابی داده نشد. خبرنگار کردانه تلاش نمود که با آقای خالد عزیزی تماس بگیرد و مسئله ملاقات و عدم انتشار خبر ملاقات را سئوال نماید که متاسفانه تلفن ایشان هم خاموش بود.



+ نوشته شده در 7 / 9 / 1391برچسب:, ساعت توسط دابراو |

دوائین پەلە قاژه ی خالیدی عەزیزی!!!

به پێی هه واڵی بلاو کراو له لایه ن ماڵپه ری"رۆژهەڵات تایمز"ه وه،خالیدی عەزیزی-سکرتێری گشتیی حیزبی دێموکراتی کوردستان-کە بۆ کۆبوونەوەکەی پراگ له دەرەوەی وڵاتە،ئاگادار بوین که ئه ی هه وێ له گه ڵ "موجاهیدینی خەقلی ئێران"  کۆبێتەوە و هه ر به م بۆنه شه وه هەیئەتێکی حیزبی دێموکرات لە گەڵ هەیئەتێکی سازمانی موجاهیدینی خەڵقی ئێران لە دانوستان دان.جا ئه وه ی به لای منه وه سه یره ئه مه یه:ئایا حدک و خالید عه زیزی له میژوی رابردووی حیزب هیچ ئه زمونێکی دروستیان وه رنه گرتووه؟ئایا له بیریان چۆته وه ئه م رێکخراوه بوو که کوردانی باشووریان ئه نفال ئه کرت؟و...هتد

راستیه که ی ئه وه یه که حدک ئه وه نده داماو بێچاره و زه لیل بووه که په نایی بردوه بۆ رێکخراوی به ناو موجاهیدین ؛ئه گینا دانیشتن و رێککه وتن له گه ڵ ئه مانه هیچ سوود و قازانجیکی بۆ کورد نه بووه و نییه.جا له هه مووی سه یرتر ئه مه یه که رۆژبه دوای رۆژ ئه بینین که کادیر و رێبه ره پله به رزه کانی ئه م رێکخراوه خه ریکی جیابوونه وه له موجاهیدینن؛به ڵام کاکه خالید!!! ئه ی هه وێ به م جۆره داماوی خۆی و تاقمه که ی نیشان دات و پاشان بڵێ ئێمه خه ڵکمان له گه ڵه و بۆ خه ڵکی کورد چه کمان هه ڵگرتووه.

به رێزان له خواره وه چه ن وێنه یه ک له جنایاتی رێکخراوی به ناو موجاهیدینی خەقلی ئێران نیشان ئه ده ین تا خۆتان باشتر بیرتان بیته وه ئه م رێکخراوه چی کرد...

دیدار رجوی با صدام حسین

تصاویری از کشتار بیرحمانه کُردها توسط فرقه رجوی

زنده به گور کردن کودک کُرد توسط عوامل فرقه رجوی

 

قومی متفکرند اندر ره دین **** قومی به گمان فتاده در راه یقین
می ترسم
از آنکه بانگ آید روزی **** کای بیخبران راه نه آن است و نه این



+ نوشته شده در 27 / 8 / 1391برچسب:, ساعت توسط دابراو |

حیزبی دیموکرات‌و پژاک یەکتر تۆمەتبار دەکەن

ئاوێنه‌نیوز: هه‌ردوو سه‌رۆكی حیزبی دیموكراتی كوردستان و پارتی ژیانی ئازادی كوردستان (پژاك) هێرشی‌ میدیایی‌و یه‌كتر تۆمه‌تباركردنیان ده‌ست پیَده‌كه‌ن.
لە دواهەمین پێشهاتی شەڕی میدیایی نێوان حیزبەکانی ڕۆژهەڵاتی کوردستان، لە دیدارێکی ڕۆژنامەی هاوڵاتیدا سکرتێری گشتی حیزبی دیموکراتی کوردستان خالید عەزیزی، هێرشی‌ كرده‌ سەر پارتی ژیانی ئازادی کوردستان(پژاک)و ئەو حیزبەی بە (شت) ناوبرد‌و وتی " پژاك حیزبێك نییه كه‌ به‌رهه‌می پێگه‌یشتنی سیاسی- نه‌ته‌وه‌یی كوردی ئێران بێ. پژاك وه‌ك خۆی ناتوانێ به‌شێك له‌ گه‌مه‌كه‌ بێت، به‌لكو حیزبێكه‌ كه‌ پارتی كرێكارانی كوردستان (په‌كه‌كه‌) بۆ كارو به‌رژه‌وه‌ندی خۆی دروستی كردووه‌. ئه‌گه‌ر ئێران بشێوێ‌و ئه‌و سیستمه‌ به‌ره‌و نه‌مان بچێ، ئیتر په‌كه‌كه‌ پێویستی به‌ شتی وه‌ك پژاك نییه‌."
لە وەڵامی ئەو قسانەی خالید عەزیزیدا سەرۆکی پارتی ژیانی ئازادی کوردستان (پژاک) عەبدولڕەحمان حاجی ئەحمەدی هێرشی كرده‌ سەر خالید عەزیزی‌و حیزبی دیموکراتی کورد
ستان، هاوكات بە پارەوەرگر تۆمەتباری دەکات وەک پاداشتی هێرشکردنە سەر پژاک.
سەرۆکی پژاک لەبەرنامەیەکی نەورۆز تی ڤی‌ ‌دا حیزبی دیموکراتی کوردستانی بەدەستەو گروپ ناوبرد‌و وەڵامی قسەکانی خالید عەزیزی دایەوەو تۆمەتباری‌ کرد بەوەی هەر ڕۆژەی لێدوانێک دەدات‌و لێدوانەکانی دژی یەکن.
حاجی ئەحمەدی وتی، پێش ئەوەی خالید عەزیزی ببێتە (سەرۆکی ئەو دەستەیە) وتویەتی کە " لە ڕۆژهەڵاتی کوردستان بە بێ لەبەرچاوگرتنی پژاک سیاسەت ناکرێت"، بەڵام دوای ئەوەی بووە بە سکرتێری حیزب، ئاوازەکەی گۆڕیوەو بەردەام هێرش دەکاتە سەر پژاک.
لە درێژەی قسەکانیدا حاجی ئەحمەدی ئاماژە بەوە دەکات کە لە بری ئەو هێرشانە خالید عەزیزی مانگانە (جیرۆ ـ چەکی بانکی) وەردەگرێت بێ ئەوەی ناوی هێچ لایەنێکیتر ببات.


+ نوشته شده در 23 / 8 / 1391برچسب:شەڕی میدیایی,, ساعت توسط دابراو |

كادیرانی پارتە كوردییەكان حەشیش دەچێنن

رووداو- كۆبانێ
شارۆچكەی كۆبانێ لە رۆژئاوای كوردستان بووەتە كێڵگەیەكی گەورە و بەهەڕمێنی چاندن و فرۆشتنی حەشیش. بەكر حەمادی، تەمەن 31 ساڵ و خەڵكی كۆبانێ، دەڵێ “زۆربەی كادیرانی پارتە كوردییەكان لە كۆبانێ حەشیش دەچێنن”. هەرچەندە ئێستا هەڵمەتێك بۆ هەڵكێشانی ئەو حەشیشانە دەستیپێكردووە، بەڵام وەك ئەو هاووڵاتییە ئاماژەی پێدەكات “تاوەكو كادیرانی پارتەكان حەشیشی خۆیان نەفرۆشت ، لیژنەی هەڵكێشانی حەشیش دەستی بە هەڵمەتەكەی نەكرد”. بەكر دەڵێ “هەندێك لەو كادیرانە دوو جار بەرهەمی حەشیشەكەیان فرۆشتووە”. بەڵام غەریب حەسۆ، بەرپرسی پەیوەندییەكانی دەرەوەی ئەنجوومەنی گەل لە رۆژئاوای كوردستان رەتیدەكاتەوە چاوپۆشی لە لایەنگرانی پارتەكان كرابێ.

http://rudaw.net/kurdish/index.php?news=18259



+ نوشته شده در 22 / 8 / 1391برچسب:, ساعت توسط دابراو |

دُروغی دیگر و بی آبرویی بیشتر برای حدک

برابر اعلام رسمی سایت کوردستان کورد و کوردکانال(ارگانهای رسمی حدک)" روز پنجشنبه 18 آبان ماه  رئیس دفتر نمایندگی حزب دمکرات کردستان در هولیر ، آقای  ابراهیم زیوه یی از کنسولخانه ی فلسطین در هولیر دیدار به عمل آورده و از سوی " نظمی حضوری " مورد استقبال قرار گرفت."
سایت کوردستان کورد می افزاید:"در این نشست هر دو هیأت ضمن اشاره به  سوابق دیرینه ی روابط دوستانه ی حزب دمکرات و سازمان آزادیخواه فلسطین ، بر ضرورت تحکیم همکاری در عرصه های مختلف تأ کید ورزیدند."

حال شما خوانندگان عزیز خود به قضاوت بنشینید و ببینید آیا روابط حدک با رژیم غاصب اسرائیل بهتر است یا سازمان آزادیخواه فلسطین؟برای این امر هم عکس دیدار ابراهیم زیوه یی با نظمی حضوری و دیدار خالدعزیزی با ایهود باراک را مشاهده فرمائید و خود به دورویی و نیرنگ و سرتاپا فریبکاری و عوامفریبی این گروه نادمکرات پی ببرید!!!
 
عکس دیدار ابراهیم زیوه یی به نمایندگی حدک و نماینده سازمان آزادیخواه فلسطین"نظمی حضوری"
 

عکس دیدار خالد عزیزی با ایهود باراک



+ نوشته شده در 21 / 8 / 1391برچسب:ایهود باراک,خالد عزیزی,ابراهیم زیوه یی,حدک, ساعت توسط دابراو |

نگاهی اجمالی به کنگره اخیر حزب دمکرات کردستان ایران(کنگره 15 حدکا)

همچنانکه اطلاع دارید یکی دو هفته قبل کنگره 15 حدکا کنگره ای که اعضایش کاملاً دستچین شده بود به اتمام رسید و آقای مصطفی هجری برای سومین بار پیاپی به دبیر کلی این حزب انتخاب-با آن ترکیب کنگره شما بخوانید انتصاب!-شدند و صدای خیلی از هواداران و اعضای این حزب بخاطر چنین انتخابات و انتصاباتی درآمد که البته اعضای کمیته مرکزی جدید هم خوب حقشان را کف دستشان گذاشتند تا دیگر کسی جرات نکند در کنگره حدکا و آنهم در اواسط جلسه را ترک کند!!! به هرحال خیلی هم دور از انتظار نبود که چنین رویدادها و اتفاقات عجیب در کنگره و پس از کنگره روی دهد(هرچند هنوزهم تسویه حسابهای زیادی مانده که باند هجری و باند جنوبی های حدکا-مخصوصاً هورامی ها-انجام دهند)و قطعاً از امروز به بعد ما شاهد درگیرها و اختلافات بیش از پیش در داخل حدکا خواهیم بود و حتی برخی از افراد حدکا چنین برداشت میکنند که اگر انشعابی دیگر روی ندهد لااقل افراد زیادی به شاخه انشعابی-حزب دمکرات کردستان(حدک)می پیوندند.واقعیت این است که بنا به گفته یکی از افراد حاضر در کنگره،آقای هجری با دبیر کلی خودش دراین دوره به معنای واقعی کلمه کودتای باندی کرده و به قدرت مجدد رسیده اما این قدرت وی مانند دو دوره قبل نخواهد بود چرا که ترکیب افرادی که از دبیرکلی مجدد وی حمایت کرده اند تا حدودی عوض شده و حتی به ایشان گوشزد کرده اند که چنانچه مطابق میل آنها رفتار نشود و دفتر سیاسی باب میل آنها معرفی نگردد براحتی از دبیرکلی ساقطش خواهند کرد و فردی دیگر-شاید حسن شرفی- را به جای وی منصوب نمایند.بعید هم به نظر نمیرسد که چنین شایعاتی صحیح باشد چرا که ترکیب دفتر سیاسی گویای واقعیتی است بنام قدرت مافیایی یک باند که هرکس مخالفتی با رویه و رفتار آنها در حزب داشته باشد نتیجه اش اخاج،توبیخ و ساقط شدن خواهد بود.نکته جالبتراین است که بااین رفتار،سایر اعضا و کادرها وپیشمرگه ها بایستی توجه کامل داشته باشند سخن گفتن از اتحاد با حدک جرمی است نابخشودنی و محرومیت کامل از هرپست و مقام وحتی اخراج و مثال گویای این مورد هم بی بهره ماندن بهرامی ها از پستهای سابقشان است...



+ نوشته شده در 1 / 8 / 1391برچسب:, ساعت توسط دابراو |

بیانیه شمار زیادی از فعالان کُرد در حمایت از تمامیت ارضی ایران و اتحاد ملی ایرانیان

 شمار زیادی از فعالان سیاسی فرهنگی،حقوق بشری و مدنی و روزنامه نگاران کُرد با انتشار بیانیه ای ضمن تأکید بر پیوندهای تاریخی،فرهنگی و اجتماعی دیرین مردم کُرد با دیگر ایرانیان ،هر گونه تلاش برای ایجاد اختلاف میان ایرانیان و رودر قرار دادن اقوام ایرانی را محکوم کرده اند.در میان امضا کنندگان بیانیه نام بسیاری از روشنفکران، نویسندگان  و فعالان کُرد از طیف های مختلف فرهنگی و سیاسی به چشم می خورد. امضای افرادی چون احسان هوشمند،ایرج قبادی،علی لیمویی،بابک معبدی ، خسروخان سلیمی،ابراهیم عبدالله زاده،حسن گل محمدی ،روح اله باقر آبادی،علی پرندین،علی غفاری،فرهاد نصیریان،لطیف عباس پناه،علی دانشور،نجات بهرامی،اشکان مسیبیان،حاج ابراهیم فتاحی،سامان منبری،سامان عابری،سلمان زندی،شهاب تجری،فرزاد پور مرادی،جمال پاکزاد،عبدالمجید طبیبی ،اصغر آقا میرزایی و محمد رضا عظیمی در پای بیانیه ثبت شده است.

 

بیانیه تعدادی از فعالان کُرد حوزه شمال غرب و غرب کشور

همه عالم تن است و ایران دل

هموطنان گرامی، ملّت بزرگ ایران

بدنبال اعمال تهدیدها و فشارهای بین المللی در خصوص اوضاع سیاسی، اجتماعی  وفرهنگی ایران و برخی سوءتدبیرهای داخلی در پاسداشت حقوق اساسی مردم ایران؛ طی روزهای اخیر و به دنبال انتشار پیمان نامه اتحاد میان دو شعبه از شعب متعدد سازمان های مسلح و نظامی دموکرات و کومله و نیز انتشار اطلاعیه ای به نام تعدادی از فعالان و نویسندگان کُرد در خصوص نفی تمامیت ارضی کشور ایران، جمعی از فعالان و شهروندان ایرانی کُرد، نکاتی برای تنویر افکار عمومی و تاکید بر پیوندهای عمیق و دیرین فرهنگی، اجتماعی و تاریخی میان همه شهروندان ایرانی و نفی هرگونه حرکت جدایی خواهانه و ضدایرانی، معروض میدارند.

ایرانیان عزیز

مردم کُرد، همچون دیگر هموطنان سهم بسیار برجسته و با اهمیتی در شکل گیری و شکوفایی تمدن ایران زمین ایفا کرده اند. پیشینه ی تاریخی روشن این دیار را میتوان از سنگ نوشته های حک شده بر سینه کوه های زاگرس تا صدای یکی از اسطوره های هُنر آواز ایران، استاد شهرام ناظری دید؛ آفرینش و انتشار آثار بی شمار هُنری،فکری،علمی و ادبی به زبان ملّی فارسی و با درونمایه ها و تعلقات تماما” میهن دوستانه و ایرانی ستایانه از سوی هنرمندان و شاعران و نویسندگان کُرد، گواه دیگری بر ایران دوستی این مردمان پاک نهاد است؛ کُردها در پاسداری از مرز و خانمان این دیار نقش برجسته و گسترده داشته اند ، ازایستادگی در جنگ چالدران و فتح هرات تا پاسداری و حفظ فرهنگ ایران با بزرگانی چون شیخ شهاب الدین سهروردی، شیخ اشراق احیاء کننده اسطوره¬های ایرانی در قالب حکمت اشراق، عبدالحمید بدیع الزمانی کردستانی استاد برجسته دانشگاه تهران و علی اصغر کردستانی ،این لیست را می توان با نام برجستگان دیگری آزین بست ؛ حسن کامکار موجب اعتلای موسیقی ایران و منطقه گردید، محمد قاضی و ابراهیم یونسی از پایه های اصلی ترجمه و ادبیات ایران شدند. بسیاری از بزرگان و صاحب منصبان کُرد بر ریشه ایرانی و حفظ فرهنگ و بوم خود تکیه داشته اند، یا والی نشین اردلان که نسب خود را به ساسانیان می رساند. کمااینکه عزیز خان مکری، امیرنظام گروسی و یارمحمد خان کرمانشاهی  و صدها و هزاران کُرد دیگراز جمله نخبگان کُردزبانی هستند که با جان و هستی خود برای آزادی و اعتلای ایران و ایرانی از دوران قاجار و مشروطیت  تاکنون کوشیدند؛ در این لیست بی پایان می توان برجستگان اهل این دیار دیگری را مثال زد ، بنیانگذار نیروی دریایی نوین ایران، دریاسالار شهید غلام علی بایندر و برادر رشیدش ناوسروان شهید یداالله بایندر از آن جمله است که در دوران هجوم متفقین به ایران، در جنوب و شمال کشور، جان خود را فدای استقلال ایران کردند. علی خان حبیبی در سقز  و منطقه تیلکوه برابر دفع شررات محمد رشیدخان جان خود را فدا کرد. دکتر کریم سنجابی و زنگنه یاران وفادار شادروان دکتر مصدق در جریان فعالیتهای ملّی بودند . به استاد شهید کامران نجات اللهی هم بایداشاره کرد که، در کوران مبارزات آزادیخواهانه مردم ایران در انقلاب ۱۳۵۷ هستی خود را پیش کش آزادی کهن دیارمان، ایران کرد. هزاران شهید دوران جنگ عراق با ایران هم، میثاق خونین و مکرر مردمان این دیار، در دفاع از تمامیت ارضی این مرز و بوم و سرزمین مادری¬مان، ایران است. هنوز زخم های بمباران شیمیایی  بر تن و جسم مردم کُرد در سردشت و زرده و مریوان  و حلبچه عراق جراحت وارد می کند در حالیکه در همان زمان بمباران شیمیایی منطقه ی کُرد نشین، احزابی با صدام داد و ستد داشتند و به تکذیب بمباران شیمیایی می پرداختند.

هموطنان آزاده

در دوره هایی از تاریخ معاصر و البته با دخالت دولت های منطقه ای و فرا منطقه ای، سلسله حوادثی در برخی از مناطق کشور از جمله در بخشی از مناطق کُردنشین روی داد که نتیجه آن تحمیل هزینه های بسیار سنگین توسعه ای ،سیاسی ،مالی و جانی بر مردم منطقه و سایر هموطنان بود. تلفات چندین هزار نفری ناشی از درگیری های نظامی گروه های کُرد و غیر کُرد مستقر در حوزه مناطق کُردنشین در دهه اول انقلاب و بقای آثار دیرپای آن حتی تا امروز و عقب ماندگی چشمگیر از قافله آبادانی و سازندگی کشور برای سال های متمادی نمونه ای از این خسارات سنگین است که چندین نسل باید تاوان آن نابخردی ها را پس بدهند؛ آیا گروه هایی با نام های رنگارنگی چون دموکرات، کومله و … که با حضور و فعالیت مسلحانه و نظامی  خود در منطقه  جز ترویج خشونت و نفرت و خونریزی ثمره دیگری برای حرکت دمکراسی خواهانه وحق طلبی مردم ایران نداشته اند وسهم غیرقابل انکاری در ایجاد خسارات بزرگ انسانی، اجتماعی، فرهنگی و توسعه‌ای داشته‌اند، میتوانند مدعی دفاع از حقوق بشر و برآورده کردن منافع همه ایرانیان و بویژه اهالی  حوزه های کُرد نشین غرب ایران با تمام تنوع و کثرت فرهنگی،مذهبی و زبانی آن باشند؟ هر کسی با تاریخ ایران و کُردانش آشنا باشد بخوبی به این نکته واقف است که تاریخ کُرد و ایران از هم جدا نیست و عناصر فرهنگ کُردی مانند جشن بزرگ نوروز جزیی از مجموعه فرهنگ ایرانی است، مگر بی اطلاعان یا دشمنان آزادی و آسایش  مردم منطقه و ایران زمین.

ما امضاء کنندگان این بیانیه، ضمن اعتقاد و التزام به دموکراسی، اصول حقوق بشر و توسعه پایدار در همه نقاط ایران، انزجار خود را از اصوات گاه و به گاه و تحرکات تجزیه طلبانه گروه اندکی که منافع باندی، سیاسی و طایفه ای خود را به منافع ملی همه ایرانیان ترجیح میدهند، ابراز میداریم و بر این اعتقادیم که حقوق پایمال شده همه ایرانیان و از جمله مسائل و مشکلات حوزه های کُرد نشین غرب ایران، با اتخاذ روش های دموکراتیک، مدنی، به دور از خشونت و با رعایت حقوق بشر و تمسک به قانون چه از سوی مردم و گروه‌های سیاسی و چه از سوی نهادهای حکومتی در چارچوب حفظ استقلال،همبستگی ملّی ، یکپارچگی و تمامیت ارضی کشور، دست یافتنی خواهد بود و هرگونه تلاش در راستای ایجاد ناامنی،بی اعتمادی ،خشونت و بی ثباتی در ایران و درمنطقه را محکوم می کنیم. سده های پیش  شاعر کُردتبار، نظامی گنجوی  چه زیبا سرود:

همه عالم تن است و ایران دل           نیست گوینده زین قیاس خجل

چونکه ایران دل زمین باشد               دل ز تن به بود یقین باشد

میانگیز فتنه میافروز کین                   خرابی میاور در ایران زمین

با سپاس از تمامی هم میهنان گرامی

برای مشاهده اسامی به ادامه مطلب بروید


ادامه مطلب
+ نوشته شده در 27 / 7 / 1391برچسب:, ساعت توسط دابراو |

هجری دبیرکل منتخب و مهندسی انتخابات

دیارونادیار:همانطور که در مطالب پیشین سایت به اطلاع خوانندگان محترم رسید، کنگره 15 حزب دمکرات کردستان ایران که تا ساعات حدود 2:30 بامداد روز جمعه 14 مهرماه به طول انجامید سرانجام با انتخاباتی مهندسی شده از جانب شخص مصطفی هجری به پابان رسید. از آن روز شاهد سیل ارسال خبر های مختلف از حواشی کنگره از جانب خوانندگان محترم سایت و شرکت کنندگان در کنگره هستیم که دیار و نادیار بر خود فرض می داند به جهت اطلاع رسانی شفاف، در اسرع وقت این حواشی را بازتاب دهد! در این قسمت توجه شما خوانندگان محترم را به سومین بخش از اخبار حواشی کنگره جلب می نماییم!

 

 

 

 1-   دکتر عبدولا حجاب، ابراهیم لاجانی و محی الدین پالانی  به علت بالا گرفتن اختلافات، اهانت های مکرر و نقض قوانین از جانب هجری و طیف شمال عراق و در مخالفت با طرح مهندسی شده هجری در انتصاب اعضای کمیته خارج به عنوان اعضای کمیته مرکزی و علی البدل، دو روز پیش از پایان کنگره، کنگره را ترک و تحریم نمودند. بنابراین آمار کسانی که در کنگره حق رأی داشتند، عملاً به 139 نفر رسیده است.

2-   بیشترین تعداد آراء مربوط به حسن شرفی با 115 رأی بوده و پس از او هجری با 113رأی نفر دوم، چکو رحیمی با 110رأی نفر سوم، رامبد لطف پوری با 93 رأی نفر چهارم! عمر غلامعلی، رستم جهانگیری، کاوه جوانمردی و تیمور مصطفائی هر یک با 88 رأی در رتبه های بعدی قرار گرفتند!

3-   آراء دو نفر بسیار جالب است : کاوه بهرامی با 79 رأی و محمد نظیف قادری با 70 رأی آخرین نفری بود که با تقلب یک رأی در دور اول انتخاب شد. فکرش را بکنید! علی رغم اینکه شرکت کنندگان در کنگره دست چین شده هجری، نظیف قادری و بهرامی بودند، حمه نظیف یعنی عضو دفتر سیاسی و کسی که ادعای دبیر کلی داشت، با تقلب در مرحله اول رأی آورده و به عنوان آخرین نفر انتخاب شد. نکته جالب دوم اینکه رامبد لطف پوری در رتبه چهارم و بیش از کاوه بهرامی رأی آورده است. از این پس باید او هوای کاوه را داشته باشد.

4-   سوال این است آیا این ترکیب دفتر سیاسی به حق است : حمه نظیف 70رأی؟ تیمور88 رأی؟ به نظر دیار و نادیار جای افرادی نظیر رامبد لطف پوری با 93 رأی یا حداقل چکو رحیمی با 110 رأی در دفتر سیاسی خالی است!

5-      به نظر شما دبیرکلی حق کیست؟ مصطفی هجری با 113 رأی یا حسن شرفی با 115 رأی؟

6-   علی رغم شعارهای حزب در خصوص حقوق زنان تنها 6% شرکت کنندگان در کنگره را زنان تشکیل می دادند. تعداد آنها در کمیته مرکزی را که خودتان بهتر می دانید!

7-    سال های گذشته راپورت کنگره را ملاعبداله حسن زاده تهیه می کرد، دوره قبلی کنگره 14 به علت انشعاب و از طرفی بیسواد بودن هجری و دیگر اعضای دفتر سیاسی، راپورت کنگره را کریم پرویزی و عرفان رهنمون تهیه کردند! اما بشنوید که اینبار که در کمال ناباوری و سرافکندگی و برای اینکه اختلاف ایجاد نشود و گزک دست کریم پرویزی ندهند و آقایان قادری و بهرامی با کریم پرویزی مخالف بودند، به علت پیدا نشدن فرد با سواد و مورد قبول در حزب راپورت کنگره ابتدا توسط میرو علیار تهیه و سپس با همکاری بهزاد خوشحالی و یکی از اعضای کومله مهتدی تهیه و تکمیل شده و برای اینکه گند کار بالا نیاید در شب قبل از برگزاری میان اعضا تقسیم شد در صورتی که می بایست حداقل 72 ساعت قبل از کنگره تقدیم اعضا می شد. این امر اعتراض همگان را در پی داشته است. آری راپورت کمیته مرکزی حزب دمکرات با ادعای بیش از 60 سال سابقه توسط کومله تهیه می شود!!!



+ نوشته شده در 17 / 7 / 1391برچسب:, ساعت توسط دابراو |

منوی اصلی

دسته بندی خبر ها

درباره ی ما


ده نگێکی جیاواز له ناو حیزبی دێموکرات صدایی متفاوت از درون حزب دمکرات

آرشیو

نویسندگان

پیوند های وبلاگ

لینک های روزانه

امکانات

آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 2
بازدید دیروز : 3
بازدید هفته : 5
بازدید ماه : 99
بازدید کل : 225500
تعداد مطالب : 226
تعداد نظرات : 156
تعداد آنلاین : 1


خدمات وبلاگ نویسان
قالب وبلاگ - یاس تم

صفحه قبل 1 ... 3 4 5 6 7 ... 14 صفحه بعد

کلیه ی حقوق مادی و معنوی وبلاگ tarikere محفوظ می باشد.
قالب وبلاگ - بازی آنلاین - طراحی سایت

بازی آنلاین

بازی آنلاین

عکس

طراحی سایت

ابزار وبلاگ

قالب وبلاگ

موسیقی بی کلام

دانلود اندروید

گرافیک - ابزار طراحی

برترین مطالب